Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
Szerintem azért olcsóbb gyártás nem mindig hátrány.
Tegnap néztem a telefonom, ez snapdragon 695, és a céges telefonom A55 lesz, ami meg valami exynos. kb 20%-al erősebb, jobb nodeon készül, és 1w-al eszik többet. Ha azt nézzük, akkor az A55 5W, a snap 4W-ot kajál. azaz 25%-al többet (De ez meg kitudja, mennyire igaz)
De ilyen kategóriában szerintem hót mindegy, hogy hogy mennyire erős. Nem csúcs, és ugyan ezt eltudom képzelni az inteltől is, hogy ha nem kell a top-top-top termék, akkor lehet oda menni. Még olyat is elviselne szerintem bárki, hogy az olcsó VGA-k ott készüljenek, akár intel, akár samsung, de olcsó legyen.
Akár edge routerek CPU-ja, akár közép és alsó kategóriás telefon. Tán van olyan SoC telefon is, ami a kínai SMIC-nnál készül, alsó kategóriába.
Asszem az nVidia Pascal-ból volt TSMC (16nm) és Samsung (14nm) is, legalábbis ha a GPU-Z-nek hihetünk.
Ha az IBM-nek meg az a lényeg, hogy legyen "korlátlan" gyártási kapacitás, akkor bőven kapnak a samsungnál. Annyira azért nem olyan hulladék, hogy ilyet ne tudnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - OFF topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De ilyen kategóriában szerintem hót mindegy, hogy hogy mennyire erős. Nem csúcs, és ugyan ezt eltudom képzelni az inteltől is, hogy ha nem kell a top-top-top termék, akkor lehet oda menni. Még olyat is elviselne szerintem bárki, hogy az olcsó VGA-k ott készüljenek, akár intel, akár samsung, de olcsó legyen.