- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"Próbálsz úgy különbséget tenni befektetések között, mintha az egyik megvetendő lenne, a másik meg megváltás."
Nem. Nem próbálok, se most, se máskor. Legalább is semmiképp nem olyan fromában amit te írsz.Ha ezt a szalmabábot akarod ütni, ahhoz én nem kellek...
Van olyan felvásárlás, ami versenyjogilag aggályos, meg olyan ami nem... ha nem te vagy eleve a piacon a bálna több esélyed van az utóbbira, mint ha igen.
Nem én próbálon a Sony-t bárminek beállítani, hanem itt többen a Microsoftot afféle megmentőnek, hogy mennyivel jobb lesz minden, ha az MS lesz a tulaj.
Szerintem speciel se kánaán se világvége nem lesz se attól, ha engedik a felvásárlást, se attól ha nem. Csak az múlik rajta, lesz e még nagyobb hal az amelyik eddig is a legnagyobb volt(már anyagiak/piaci befolyás tekintetében)."Az amerikai vizsgálatnál bekérték az utóbbi évek exkluzív szerződéseit, ami ellen a sony kézzel-lábbal tiltakozott, érthető módon..."
Szerintem a Sony se tiltakozna kézzel-lábbal, ha a bíróság akarna csak belenézni, és nem a Microsoft... bár nem tudom, erre volna-e egyáltalán lehetőség a vonatkozó eljárásjog szerint. De ja, abszolút érthető, ha nem akarja megismertetni a Microsoftot a szerződéseinek részleteivel.
Ha ő akarna belenézni az MS szerződésébe, és az ellen az MS tiltakozna, az pont ugyanennyire érthető lenne. -
Kansas
addikt
"Szerinted nincs kockázat abban, hogy 70 mrd dollárt elkölt valaki a befektetők pénzéből...?!"
CoD-ra, Diablo-ra, World of Warcraft-ra, Overwatch-ra stb? Szerintem egy új IP kifejlesztéséhez képest kb. semmi, záros időn belül belül simán visszahozza az árát."embertelen pénzeket fektetett be egy üzletbe."
Magyarul bevásárolja magát a tutiba... rövid távon kiadás, közép-hosszú távon garantált nyereség."Ne tegyünk már úgy, mintha a sony a gaming ipar hőse lenne."
Nem teszünk úgy. Én a magam részéről eddig se tettem."versenyellenes eszközökkel köt az ökoszisztémájához, mesterségesen felpumpálva az árakat"
Ezt azért bizonyítani illene... gondolod véletlen, hogy az MS-t csapták meg többször ilyesmiért és nem a Sony-t? -
Kansas
addikt
A cikkből:
"Vagyis a világ legnagyobb gamerpiaci felvásárlását nem a Sony vagy a Call of Duty állította meg, és nem is az EU, hanem a britek és a felhős gaming (pedig ebben az ágazatban az összes nagyobb névvel megállapodott a Microsoft, a maga oldalára állítva azokat)."Szóval igen, lefizeti. Egyelőre a Sony tudtommal semmi ehhez hasonlót nem csinált.
Mesélj melyik bejáratott, népszerű branddel rendelkező 3rd party stúdióval kötött a Sony exkluzív szerződést a népszerű IP Sony-exkluzívvá tételére? És kiknek adott pénzt csak hogy ne szóljanak bele?Az Uncharted-széria, a Last Of Us-ok, a Heavy Rain, a Horizon-széria, hogy csak pár példát mondjak, a Sony pénze nélkül nem is létezne a mai formájában, és bejáratott Spiderman játéksorozat se volt előtte, csak kisebbet és nagyobbat bukott one-offok - és a mostani széria is csak limitált ideig PS-exkluzív, ami ugyan lehetővé teszi a Sony-nak, hogy lefölözze a sikert, de ha bukás lett volna, azt teljes egészében a Sony szopta volna be kiadóként.
Az általam ismert összes PS-exkluzív cím esetében a Sony bizony kockáztatta a pénzét, nem volt garantálva egyik se hogy be fog futni, ráadásul egy átlag PC-s játékhoz képest nem ritkán 3-2x hosszabb ideig(5-7 évig akár) voltak fejlesztve(és fizetve a Sony által). Nem mellesleg kb. mindegyik single-player cím...Ehhez képest az MS csak bevásárolná magát a tutiba... nulla kockázat, extra profit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Bundle topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Filmvilág
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest