Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Mindenből hat darabot 6-6-6 motor váltó gumi mindhárom tier osztályban.
Nos csak a tegnapi rs em kapta meg a titán alkatrészeket , mert ugye nem mindenhova passzol a szín. hát hogy jobb lett-e , nem tudom mert még mindég gyengébb, mint tegnap volt amugy . vesenyeztem is de akkor meg ugy ott hagytak mint a szart, máskor meg én vertem rá a mezőnyre 30sec et. Meg kell szokni ez van, az tuti amit tegnap írtam fentebb a skillekről én csak azt pakolom a kocsikba a többi nem érdekel, tehát 25db skill számomra felesleges teljesen.
E30 ba csakis zöld megy , a váltó meg már benne van nyertem , az mr2 meg nagyon hernyó még az ultra partoktól is , mentünk reggel pár kört srácokkal volt egy sky 2000 es , de pariba volt teljesen , mondjuk 400 fölötti stattal volt az is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest