Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz NFree #8300 üzenetére

Azt nem mondom hogy nincs jobb, mert nem próbáltam (talán váltó, rugó lehetne más), de mikor kijött (aznap) megtetszett a stabilitása és gyorsasága és mivel a medion nem változtat az eredeti tulajdonságokon ezért tele lett pakolva pro tuned-el és akkor jó volt. Mint írtam másnapra lebutították és jobban csúszik, pedig első nap úgy tapadt mint az LFA csak sokkal gyorsabb volt (pl. Waterfront Road-on 1 nitroval 0,53 ment az alap elsőre ami nem rossz). Tutu majd nyilatkozik a témában mert csak többet nyúzza nekem most a M1 a favorit (semmi tuning csak alap) mert úgy lehet pakolgatni jobbra-balra a kanyarban hogy hihetetlen és nagyon tapad és úgy ugrik, amit nem nagyon tapasztaltam még másik T3-nál nagyon alacsonyat és előre bólint végre nem repül a világűrbe mint a 911 GT3. Utóbbihoz nincs valami normálisabb színsorod a 3xK, 3xP-nál mert hiába gyors, de néha iszonyatosan csúszik tőle pedig az is alap szürkén beton stabil olyannyira hogy úgy bárhol nitrozható.

Más: mi ez az őrület a Skill MOD Packok-al, mert ha elveszik az autóim erősítő skil-jeit, hát marha mérges leszek mivel az összes fullon van szerencsére nem barmoltam el és nem szeretnék venni semmit ami már megvan. :W

Új hozzászólás Aktív témák