-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Igen, tényleg megvolt mind a három, Z4-et megtartottam, másik kettőt meg eladtam, helyből 230k-m lett
Volt értelme a starter kitnek, (amiért az NFS Run előrendelést leszámítva egy fillért sem fizettem) Játék elején vagyok és mindhárom típusból van egy értelmes kocsim (Toyota MR2, BMW Z4M, Porsche 911 GT3 RS), bár a tuningolás még egy hosszabb folyamat lesz...
Egyébként G0NE7 néven megtaláltok, ha gondoljátok, bár nemsokára se gépem se netem nem lesz egy darabig...#Beerka: Igen sejtettem, hogy a boltban vehetőknél a nyerhetők jobbak...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged