- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dictator^ #7499 üzenetére
nem problémázni akarok, csak annak tűnik. Játék ide vagy oda, mittudomén satöbbi, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos, hogy magyarul igyekezzünk írni, beszélni. Nem szent beszéd ez tőelm, mert egy senki vagyok csak, sok hibával, szarságokkal, de a magyar beszédre mindig figyeltem, az sose lehetett kérdés. Hibák jönnek-mennek, de ez nálam nem lehet hiba, ez fontos, minden más kijavítható. Lezárjuk, nincs probléma, tovább is lépek:
Szándékosan Nissan Silviával száguldok manapság, és szinte powerup nélkül nyerek vele sok futamot a 20-24 pályákon. Bárki szeretné abbahagyni az új boostos szuperkocsik miatt, azoknak mondom, hogy a tapasztalati pontot semmi se adhatja meg, csak a versenyek. Ha ez a kezünkben van, akkor nyert ügyünk van. Lehet száguldani pl. Nissan S15-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged