-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nos az úgy történt, hogy már start után belém szállt tudatosan az első kanyarban, innentől presztizsre ment a dolog. Bár ugye be se értünk, mert az első átcsalta magát a pályán fél perc alatt.
- Miért jó az, ha beleszáll a másikba.
Én még ha a veszélye is fennáll, inkább húzódok kicsit... De amúgy lehet én csinálom szarul.
- Azt szeretem, amikor belém akar szállni (pl, mikor előzném), én padlófékkel visszalassítok, keresztbe megy előttem, felkenődik a falra, én meg vígan továbbgurulok.
Milyen ideges lehet olyankor...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest