Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
El szoktam fogadni ezt a választ is, de mivel magamból indulok ki, sose értettem meg, hogyan lehet ezt bírni. Pl ott a Subaru Impreza, ami nagy kedvenc nagyon régóta, és nem ám nem veszem meg. Jó sokat kellett várnom az elhatározásomra, de csak megvettem és építem, építeném... A külseje OK, Subaru-logó, két oldalon különböző, majd betolom ide a képét, aztán abszolút egyedi, szélesített külső az eredeti felnvel. Hát ha helyette lotust kéne vezetnem, abba is hagynám a játékot.
Ha valamit eladtam pár nap után, azt is a teszteéls számlájára írtam, ilyen pl a corvette 2X és a nissan gt-r 3X. Negyedszer már megtartottam a nissant
. Szóval csak azt veszem, amit szeretek igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest