Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Így építsd a billentyűzeted!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az elején jóformán csak privát futamokat mentem, meg kellett ismerkedjek az autóval. Aztán jött sok team escape, lóvé és szintlépések. Megvettem a sárga Charger-t, mert tetszik, de rá kellett jöjjek, hogy egy bálna, futamozni nem jó; marha lassan gyorsul. Azóta szinte mindíg csak Silvia. Szóval multi. Hát legyen, bár elég lelombozó majd mindíg a hátsó traktusban végezni, és jóformán majdnem szerencse kérdése, hogy benne legyek 1-2-3.
Vannak jól "fizető" multis pályák? Mert nagytöbbségben én csak megnyomom az NfS ikont, aztán betesz, ahova betesz.
Tényleg bezárták az oldalt? Még jó, hogy a pdf doksit lementettem...most nézem, szerkesztettél. Oké, otthon mindenképp kipróbálom valamelyiket.
Egyébként én azt hiányolom a térképen, hogy egyáltalán nem tudom megkülönböztetni az ikonokon, hogy hol mentem, és hol nem. Ez normális, vagy én nem vettem észre még valamit?
Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem bírtam ki, bekukkantottam az oldalra...én még nem is láttam "élőben" 3 kulcsos cuccot...hát taposnom kell még egy darabig a pedált, az biztos.