- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
válasz
F22Reventon #11536 üzenetére
@ F22Reventon (#11536), chris1997 ( #11537, #11538): köszönöm a segédletet, mind2 nyelven
, végigolvastam és elidőztem 1-1 alkatrész leírásánál. Nagyon hasznos infókat tartalmaz, így több mint féléves játszás tapasztalatai kezdenek globálisan összeállni, hogy mit mivel stb.
Chris, majd tuti írok, ha nyernék értelmes kék rugót, azt azonnal az R8-ba fogom tenni. Még mindig az Attack van benne, jó rugó bele, de még mindig érezni egyfajta merevséget a kanyaroknál, nagy fordulatszámnál.@ Bekő Tóni (#11540): köszönöm Neked is a tapasztalataid megosztását. A Z06 igaz nem tökéletes, de kb. követtem a "kötelező" színsort... és nem olyan rég volt, h. legyűrtem vele 1-1 Murcit, LFA, Porsche-t. Nem biztos h a sárga rugó lesz a legjobb hozzá, néha úgy kidriftelt nekem egyszerű kanyarokat, h csak néztem
... Most, h. jön a ZR1 IGC-ért talán nagyobb lesz a többszöri tesztelése is
. A Firebird-t pedig élvezet vezetni!!! Nem tudok rossz szót mondani rá. Az a brummogás... iszonyat
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest