- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Reagálnák akkor erre.
Az Elite autók idestova már vagy fél éve jelen vannak a játékban. A Devellisz is többször kihangsúlyozta, hogy ezek az autók nem azért kerülnek ennyibe, mert ezek a legjobb autók, hanem mert egyediek. Az persze más kérdés hogy ezt hogyan oldják meg. Én eleinte elleneztem ezeket az autókat, de tény hogy 1-2 jól néz ki. Nekem pl az Eclipse és a Viper tetszik, a Camaro meg az, ami vérlázítóan bazárian néz ki.Arra pedig végképp rájöhettél volna, hogy ez egy Arcade autós játék. Pont az a lényege, hogy nem hasonlít a reális dolgokra. Persze az is más kérdés, hogy egyes autókat milyen módon modelleznek le. Az meg hogy azért akadsz ki, mert a GT3 RS 420al tud menni egy Arcade játékban háááát ezt inkább nem nyilatkozom le.
Érdekes mód a Most Wantedbe a Carrera GT-ből meg az SLR-ből max tuningal kitudtam hozni 400-410et, mégis senki nem tette ezt szóvá. Vagy max azok, akik nem voltak tisztában, milyen fajtájú autós játékkal játszik. Viszont én rólad feltételezem azt, hogy te ezzel tisztában vagy. Így nem is értem mért vagy ezen kiakadva.A T4es autókról meg csak annyit, lehet hogy teljesítményben kicsit jobbak lesznek az M1Procartól meg ezektől, de véleményem szerint azok egyfajta átmenetet fognak alkotni a normál és az elite autók között. Tehát exkluzívak lesznek,de azért még jól is fognak menni.
Végszóként. Lehet szidni a Develliszt, az EA-t meg a BB-t, de azt ne tessék elfelejteni hogy ha ők nem lennének, te sem tudnád elmondani erről a játékról a véleményed. Ha meg csak azért jössz fel, hogy szidd ezeket az valamit sejtet rólad. (És nem megbántásból mondom)
Ez majd meg ki SGre is
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest