-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
jó, hogy felhoztad az slr mercedest. Ugyanis: emgvettem a coervette-et, és pár perc vezetés után eladtam. nem csúszott a chevy, hanem tapadt az úthoz, és úgy volt vezethető. A mercedes midnden szögben marha jól driftel, és ha akarom, tapad. Az érzésben óriási a különbség a 2 autó közt, szerintem csoda a mercedes, imádom vezetni azt a gépemet, és nagyon jó befektetés volt.
( Ellenben a chevy corvette 3*850 000 nem annyira. A nissan GT-R is kiváló befektetés volt 4*600 000 + bodykitek. A porsche 959 1*1 000 000 viszont hiba volt. Kicsit hülye a hozzáállásom a játékhoz, de én már csak ilyen vagyok
)
szerk: most festek majd, de előtte belépek a pályára, hátha van most bennem pár másodperc. van benne a kocsiban, az tény, én vagyok a kérdéses faktor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest