- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Aktív témák
-
Na megjött a játék, nagyon király. Köszi szépen. :DD
-
Szerintem gondold át mégegyszer!
7000 = 0
6000 = 6000
:D -
anulu
félisten
nem nagyon szoktam gamékat megvenni, főleg mert qrva drágák (de ez már néhányszor ki lett tárgyalva). viszont úgy éreztem, hogy mivel a Civ3-mal még mindíg szívesen játszom, és 4e forint, így megveszem... amin még morfondíroztam, de az alapjáték + 2kieg CD-ért nekem sok a ~20e pénz, az a Neverwinter Nights...
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
Én pl megvenném a KOTORT is, és az UT2004 et is innen a topicból. De mivel szintén kiköltekeztem kissé, el kell adnom az NFS-t.
-
anulu
félisten
nagyon szívesen megvenném, csak erre a hónapra kiköltekeztem már magam. alaplap + proci + Alien Tetralogia + EREDETI(!!!) Civilization III... + ''néhány'' könyv (antikváriumból, de így is kib@ drága volt...)
ha egy hónap múlva meglenne, engem érdekel... -
Trak
addikt
Nem kell tolongani:)
-
TheVeryGuest
senior tag
''...még installálva sem volt...''
Ez ám a feature ;] -
Trak
addikt
Eladó egy Need for Speed Underground.
Eredeti a játék. Egyszer volt lejátszóban, még installálva sem volt. Ajándékba kaptam, elötte már játszottam a warez verzióval, és az elég is volt.
DVD tokos a játék, magyar leírás a tokon, és 20 oldalas leírás a játék könyvében.
Ára: 8.000 ft.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest