- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Az miért van, hogy ha autóversenyzős játék akkor szisztematikusan a Forzához kell hasonlítani? Nem egy kávéház. Nagyon nem. Egy évtizeted-másfél- az volt a trend, ha open world akkor a GTA volt az etalon ha versenyzős need for speed.
Ez egy árkád autóverseny, a forza meg inkább szim. A közös pont a lincenszelt autók.
"Nade. Minek ez az állandó garázsba járkálás, hogy elmentsd a pénzt?! Ha nem mész, egyre nagyobb a körözési szinted. Úgy meg a városba se lehet szinte kóricálni. Szóval el kell menni pár futam után, szinte kötelező módon a garázsba." - hogy tudjál játszani. Visz bele némi izgalmat, én már ennek is örülök, komolyan. Tudod, hogy van mit bukni, a HEAT-ben nem volt ilyen, bármit csináltál csak gyarapodott a pénzed, a bukás veszélye nem volt ott. A tudat.
"Dinamikusan nem lehetett volna megoldani?! Semmi értelmét nem látom így ketté osztani a napszakot, és azt elérhető futamokat. Milyen játékmechanikai pozitív hozadéka van ennek?! De tényleg mi?" - ha nem dinamikus lenne, az lenne a baj, így nem kell 1-2 órát teljes felesleg a gép előtt ha éjszakába akarsz menni, más hangulat, más jelleg. Ez a Heat-ben is jó volt.
Az ötödik bekezdésed meg ellentmond a másodiknak, elég erősen. Most az a baj, hogy valóságos, vagy az, hogy "mario kart szintű a játékmenet"? Nem tudtam kibogozni. -
Nem kell driftelni ész nélkül, grip turnért is kapsz boostot, csak meg kell tanulni mindkét stílust megfelelően alkalmazni. Nekem 30 óra után is tud újat mutatni a játék, és még nem végeztem a fősztorival se.
A Horizon 5 más ligában van az biztos, de nekem a Horizon 4. résszel kifulladt, ráadásul nagyon könnyű arcade játék, 3 gombot kell nyomnod végig és király vagy. Ennél a játéknál nagyobbnak érzem a kihívást, és ez tetszik.Itt az Unboundban meg kell tanulni nagyon finoman az irányítást használni, ráadásul még annyira is volt energiájuk, hogy árkád stílushoz képest a Horizonhoz hasonlóan minden autó szó szerint másképp viselkedik. A grip/drift handling még nálam is néha kérdéses, mit hova húzzak egyes autóknál.
Nekem ebben több sikerélményem van, és jobban élvezem, mint a Horizon 5-öt, biztos bennem van a hiba. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy NFS-t Carbon óta nem nyúztam, a Horizon pedig egy copy paste lett az 5. részre, mexikói pályára átültetve.
-
boogie84
veterán
Nade. Minek ez az állandó garázsba járkálás, hogy elmentsd a pénzt?! Ha nem mész, egyre nagyobb a körözési szinted. Úgy meg a városba se lehet szinte kóricálni. Szóval el kell menni pár futam után, szinte kötelező módon a garázsba.
Na most, ha ez fura, akkor nem nézted elég jól az előzeteseket. Hisz valahogy úgy szólt a mondás, hogy no risk no money. Tehát azért kell kockáztatni, hogy legyen zséé.Amivel változik a napszak?! Minek?! Dinamikusan nem lehetett volna megoldani?! Semmi értelmét nem látom így ketté osztani a napszakot, és azt elérhető futamokat.
Pontosan azért, hogy ha már kockáztatsz és sok a zsé akkor azért tudj "menteni".Nem tudsz haladni szépen, versenyről, versenyre. Mert b*szakodni kell folyamatosan valamivel.
Nem, nem kell, de ha elviszel egy autót akkor "ingyen" pénzhez juthatsz, ezzel minimálisan de segíti a (nem könnyű , sőt!! ) játék a gyűjtögetést!Rajzolt effejtek egyáltalán nem zavaróak, én a minimál szürkét használom, azt sem veszem észre versenyzés közben h van...
Sztem egyszerűen csak közepes szinten nehéz a játék! Ez van. Multi részén nincs rendőr, ott csak a grindolás megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest