- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Van még multi része, nem szünt meg. Ha jól tudom akkor most olyan 2000Ft körül lehet kapni (vagy várni kell egy EA akcióra), amit simán megér a játék.
De szerintem csak akkor vedd meg ha van kontrollered, vagy kormányod, mert az irányítás nem olyan egyszerű, mint pl a GRID, DIRT2 esetében, bill.-lel elég nehézkes. Habár az 1.2-es patchel elég sokat javítottak rajta, meg pár extra kocsit is kaptunk. -
nemeth989
senior tag
Kapcsolj be mindent, nekem a MI mediumon van driftben.
Nekem a slock autókkal sikerült alapvetően értelmes drifteket futnom, ha már elkezdtem tuningolni a verdákat, akkor már irányíthatatlanok voltak. Nekem amik a legjobban feküdtek az a Nissan Z350-370, a Mazda RX7-8, de a legjobb a legrégebbi BMW M3 volt, de ezeket mind gyári állapotban hagytam. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne kijött a Pc-s verzióhoz a Ferarri pack? Mert azt láttam, hogy konzolon van, vagy ez csak konzol exkluzív .
Ki az aki neten tolja, kivel tudok találkozni a multiban? Én néha megyek multizni, ott nemethi néven megyek.
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem akar beengedni a Multiba pedig eredeti verzióm van.
Azt írja ki mikor beakarok jelentkezni, hogy a cd kulcsom már aktiválva van, azzal a profillal jelentkezek be amin aktiváltam.
Mit tegyek, tudnátok valamit segíteni ?
Most frissítettem op rendszert és ujra fel kellett raknom, de ez fogadott. Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest