Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
semmi.
-
tailor
őstag
válasz
venember83 #4313 üzenetére
Nem tetszhet egy játék sem mindenkinek ugyanúgy
És ne legyenek irreális elvárásaink.
-
tailor
őstag
válasz
venember83 #4310 üzenetére
Pontosan, nekem átjön, hogy nem egy dobozt irányítok. Nem egy szimulátor - de könyörgöm, ne várjuk már ezt el egy NFS-től...
A graffiti-zene-színek kombó meg hozzátartozik ehhez a stílushoz... Amerikában ez egy élő dolog, ezért valóban, ott "közelibbnek" érezhető ez a stílus, de szerintem ideát is vagyunk néhányan, akinek bejön.
-
tailor
őstag
válasz
animatrix11 #4306 üzenetére
Az irányításban és a kinézetben tuti, hogy nem számíthatsz változásra...
Nekem amúgy semmi bajom nincs az irányítással, faszán érezni lehet a kocsi súlyát. A törést pedig, ha felteszem high-ra, nos akkor igen szépen le lehet amortizálni a dolgokat, öröm nézni! Nem értem, mire jó ez a nagy fikahalmaz...dehát ízlések. Egy demóból meg szerintem nem érdemes nagy következtetéseket levonni, a teljes játékélményt úgyis az egész fogja megadni.
-
tailor
őstag
Na végre kipróbáltam én is, és meg kell mondjam: fasza. A hangok baromi jók lettek, szépek a kocsik, és nekem az irányítással sem volt semmi bajom, pedig billről nyomom... 1680*1050, 4AA, high mellett fajinul fut. Nekem teccik.
-
tailor
őstag
válasz
.:Kristian:. #1256 üzenetére
Tudtommal ez a rész már a legális(abb) végét fogja meg ennek a versenyágnak, nemde? Akkor meg minek rendőr...?
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1146 üzenetére
Nem, az a sima, gyári Vantage. Az aláírásom meg..khmm....
-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish #1140 üzenetére
( c-c-c... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest