- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sten2.0
csendes tag
csá! Csak azt szeretném kérdezni hogy tudnál-e segíteni a pro street telepítésében mert nekem nem non megy és gondoltam..
. hát hogy te talán tudod.A probléma az hogy nekem ezeket adja ki:rld-nfps 001 meg 003 004 005 006 meg 007
szóval az a kérdésem hogy ezzel mit csináljak?
És hogyan csináljam a telepítést? . Az e-mailem:sten2.0@freemail.hu pls segítsELŐRE IS KÖSZI!!!

-
Skipp
senior tag
A hírekből annyit sikerült kigubózni, hogy a Carbon-ban szégyenletes módon elbaltázott driftet a helyére teszik, valamint közelebb hozzák az irányítást a szimulációhoz.
1. A drift kurvára nincs elbaltázva, csak gyakorolni kéne, nem csak dumálni, de olyan divatos szidni igaz manapság, úgyhogy jó, legyen elbaltázva...
2. Évek óta realisztikusabb irányítást ígérnek, maradjon csak az arcade vonal a szimulátor meg legyen a szimulátoroké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. hát hogy te talán tudod.A probléma az hogy nekem ezeket adja ki:rld-nfps 001 meg 003 004 005 006 meg 007
Bocs
Az NFS az más.