- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem magamtól irom...ha arra terelődik a téma leirom megint..és megint..
nem kezdek bele 20szor..ha éppen arról szól a téma csak akkor...de nemhinném hogy valakinek is elvenném a kedvét a véleményilvánitástól.Most szerinted ez olyan hogy kipróbálom...van egy véleményem...nah leirom..ó ez megint leirta hogy milyen sz*r...áá le se irom...nemhiszem.
1valamit nemértek...miért zavar bárkit hogyha akárhányszor leirom...van téma van miről beszélni...ha te pl nem reagálnál minden hsz-emre csakhogy biznyitsd te mennyire fegyelmezett forumozó vagy akkor annyival is kevesebb OFF lenne ez még nemjutott eszedbe?
Egyébként kb minden topicba ugyanezt csinálod velem...nemtudom mit ártottam neked vagy mit irigyelsz tőlem vagy mivan mert komolyan nemtudom mire vélni...MOD-ok nem csak engem figyelmeztettek szvsz pl ebben a topicban...sőt..szvsz nem is én irom ide (se) a legtöbbet..
Annyit kérek ha zavar akkor csak szimplán sz*rj le és kész...ha most nem kezded előlröl akkor megint 5-6 off hsz.el kevesebb.
ennyit szerettem volna még hozzátenni ehhez a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest