Hirdetés
- Hővezető paszták
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Videószerkesztés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Thx:C
-
NForce
csendes tag
Hát igen oroszoknál minden megy. Akárhogy is legyen megoldva.
-
Bgs
senior tag
Az a poen, hogy en vettem egy orosz verziot anno ami tokeletesen mukodik. A haverom megvette maganak itthon, hogy legalis verzioja legyen, de az nem mukodik rendesen hasonlo hibakkal (patch ide vagy oda). Igy aztan hasznalja az en verziomat es a polcon tarja a dobozos verziot, hogy be tudja muatni :)
-
NForce
csendes tag
Ha van kazád akkor szerintem ott keress rá oldalként. Én ott találtam egy külföldi warez oldalon patchet multinak.
-
NForce
csendes tag
Szeirntem nézz szét patchek után is, mert nálam is ilyenek voltak mert alap verzió nagyon szar multiban mint neten mint lanon. Először akad mind állat utájna meg potty. Szerezz patcheket.
-
csudri
őstag
UP! :C
-
-
csudri
őstag
Összekötöttem két gépet, látják is egymást, még a verseny is elindul, de kb. 5mp-cel a start után kivág a vindózba!
Ezt az üzit kapom:
movdfl - INVALID SHAPE TYPE ($00) [FILE= ealpcmovdfl.c, LINE=42]
Ötlet?
Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest