Aktív témák
- 

NForce csendes tag Thx:C 
- 

NForce csendes tag Hát igen oroszoknál minden megy. Akárhogy is legyen megoldva. 
- 

Bgs senior tag Az a poen, hogy en vettem egy orosz verziot anno ami tokeletesen mukodik. A haverom megvette maganak itthon, hogy legalis verzioja legyen, de az nem mukodik rendesen hasonlo hibakkal (patch ide vagy oda). Igy aztan hasznalja az en verziomat es a polcon tarja a dobozos verziot, hogy be tudja muatni :) 
- 

NForce csendes tag Ha van kazád akkor szerintem ott keress rá oldalként. Én ott találtam egy külföldi warez oldalon patchet multinak. 
- 

NForce csendes tag Szeirntem nézz szét patchek után is, mert nálam is ilyenek voltak mert alap verzió nagyon szar multiban mint neten mint lanon. Először akad mind állat utájna meg potty. Szerezz patcheket. 
- 

csudri őstag UP! :C 
- 

- 

csudri őstag Összekötöttem két gépet, látják is egymást, még a verseny is elindul, de kb. 5mp-cel a start után kivág a vindózba! 
 Ezt az üzit kapom:
 movdfl - INVALID SHAPE TYPE ($00) [FILE= ealpcmovdfl.c, LINE=42]
 Ötlet?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest