- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Utolsó volt, hogy én Need For Speed néven futó sz*rt vettem... Az előző részével is beszívtam, a bánat nem játszik már vele szinte, ezzel úgyszintén, szépen kezd kihalni ahogy észrevettem, pláne hogy most már nem jön semmi jelentősebb content update....
Ez már csak futószalagon érkező játék, semmi több. Sajnos, de ez van. Semmi új, semmi újítás nincs bennük. Nem is értem hogy alapból a Free Roam Cops mód is miért maradt ki a játékból, egy NFS-ben alap dolognak kellene lennie....
-
Lifer092
senior tag
válasz
ashiaor666 #377 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom!
-
Lifer092
senior tag
Valóban jó volna már egy jó nagy update, amiben lenne végre free-roam cops, illetve pár extra ami feldobná a single részt, meg a multit is, mert sajnos az is elég vérszegény...
Na de már nem ártana kijavítani azokat a bugos pályarészeket sem, ahol az fps fix 60-ról beugrik 30 alá...
Ráadásul 1-2 percig is, ami mondjuk egy rendőrös üldözésnél (pl. Bait crate) különösen jól tud jönni hogy diavetítés az egész, miután kiértem a bugos részről hirtelen ismét 60 fps mint ha mi sem történt volna...
-
Lifer092
senior tag
Szép és jó a forza, csak még jobb lenne ha nem lenne bugos f*shalmaz az egész. Én kb. 1,5 hónap szenvedés utána döntöttem úgy hogy uninstall, és jöttem Paybackezni. - Az állandó kilépkedés, random fagyások, kékhalálok kiakasztottak már. Dugig van a net ezekkel a hibákkal ami a Forzát illeti, és megoldás nincs rájuk. Van akinél semmi gond nincs ugyanolyan gépnél, másnál meg 15 perc után ctd.
- Szerintem a Payback kontrollerrel jól irányítható, nekem tetszik.
Ha most jön a free-roam cops, akkor biztos hogy sok-sok órát beletolok még majd.
-
Lifer092
senior tag
Köszönöm!
Mondjuk az "tetszik", amikor bizonyos -ahogy te is mondtad- bugos pálya részeken (pl. 1-2 alagút) az fps leesik 70-ről 28-ra aztán vissza 70-re.
Remélem azért ezeket fogják javítani, mert elég gáz.... - Illetve remélem jön majd freeroamba rendőr is, belátható időn belül.
- Mert szvsz nem tartana sokból hozzáadni, mivel az előző részben is voltak rendőrök freeroam módban is. Igaz, hogy 0-val voltak egyenlőek, mert egy gyári polskival is lehagyta őket az ember. - Itt ugyanaz a megoldás tökéletes lenne, csak mondjuk egy Most Wanted habitussal.
-
Lifer092
senior tag
Akkor én is átdobom SSD-re van hely még rajta bőven.
- Nekem is 1050Ti -m van.
Igen, ettől "kicsit" tartok én is amit írtál. De hát, majd meglátjuk. Hátha jönnének a rendőrök a freeroam módba, és akkor kicsit feldobná a játékot. De nekem egyelőre így is tetszik, persze még csak tegnap óta játszom vele. De vagyok annyira Bömös függő, hogy amikor már kihalt minden akkor is fogom nyomni....
Legalábbis remélem.
Ui.: Mennyi lapozót érdemes beállítani? Egy HDD-m van meg egy SSD-m.
-
Lifer092
senior tag
Amint látom, freeroam rendőrök egyelőre nem lesznek....
Amúgy tetszik a játék, jelenleg 26%-nál járok a sztoriban.
Nem bántam meg hogy megvettem, szépen is fut nincs vele különösebb baj, néha van 1-2 apróbb drop de ahogy láttam az szinte mindenkinél előfordul még 1080 -al is. Szóval ez miatt nem aggódom annyira.
Remélem a későbbiekben sem fog csalódást okozni.
... Már csak a BMW kínálat miatt is életben fog tartani úgy érzem... Kicsit BMW b*zi vagyok...
Az M5 / M4 GTS-re már folyt a nyálam.
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Tervezem megvenni idővel én is a Payback-et. A kérdésem az, hogy a megjelenéskori fps droppok, laggok még megvannak vagy azóta már sikerült javítani ezeket? A Trial-t próbáltam az Origin Access keretében még amikor megjelent, de olyan droppok voltak hogy inkább hagytam....
- A másik, az előző NFS-t kb. 10-15 óra után meguntam, semmi akció nem volt benne, rendőrök kb. 0-val egyenlőek voltak, semmi üldözéses akció stb. Gondolom, vagyis ahogy néztem a gameplay videókat itt azért kicsit akciódúsabb a dolog. - Egy szó mint száz, jelen állapotában megéri megvenni a játékot? ~ 8 ezer forintért van most allkeyshopon. Annyit még rászánnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest