Hirdetés
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Oh, köszönöm a tippeket, ma rászántam az időt, és nagyjából ezekre jutottam én is.

A drift igazából nem volt nehéz, levettem easy-re a nehézséget, így nem kellett olyan magas pontszámokat összecsúszkálni, az még sikerült a Deluxe Edition-ös 350Z-vel.
A nehezebb race versenyekre Acura NSX-et építettem, drag-re összeszedtem a Beetle-t ( nagyon állat
), még hátravan a menekülősből kettő, ide már épülőfélben van egy X6-os BMW, illetve az offroad, erre én is a Chevy pickupot gondoltam, már összeszedtem ezt is, csak fel kell majd húzni. A Beetle tuning egyébként nem is volt olyan vészes, mint gondoltam, bár vagy 300.000-be belekerült, de még talán jut a másik kettőre is, meg a feleslegből már pörgetni is fogok tudni párat. A The Crew ettől gázabb? 
Egyébként a speedcross dealerhez végig kell játszani a játékot? Utána néztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelenik meg a térképen, és ha más, pl. race vagy akármelyik üzletben nézem az autókat, akkor azok elérhetetlenek.
-
Joccc07
addikt
Nekem ezzel az új rendszerrel semmi bajom. Jó így ahogy van. De még nagyon az elején járunk a játéknak még csak 2 hete jelent meg. Lesz itt még változás bőven. A The Crew-t ne is említsd. Megvan a játék de annyira borzalmas az írányitás + Minden fullon és úgy néz ki mint az ökörhugyozás.

1 órát ha játszottam vele összesen. A kártyás rendszerre visszatérve 70+ órát játszottam a játékkal eddig és megvan a Regera 399lvl és egyáltalán nem arra mentem, hogy minél hamarabb meglegyen minden. Rengeteget kocsikáztam csak úgy céltalanul. A billboardokkal már megvagyok de azok a k@rva chip-ek jól elvannak dugva.
Derelictek is megvannak bár egyik sem fullos még. Most a Fairlady-t fogom elkezdeni építeni Driftre. De egy Regera után átülni egy 200km/h-val lassabb autóba elég kiábrándító. -
A garázsban be lehet zúzni a kártyákat, de venni már nem lehet ott. Totál baromság ez a kártyásdi. Lehet tőle játszani, de totál illúzióromboló és frusztráló számomra. Ha nehezíteni szerettek volna, elég lett volna árat emelni. De ezzel az 10 percenként frissülő tuningshoppal, meg szerencse tuning rendszerrel a free to play játékokra jellemző bosszantást sikerült behozni egy teljes árú játékba.
-
CJ4567
nagyúr
Az első képen látszik, hogy ott is szív valamit a cooler, mert átlátszik a "fake kipufogó" felett. Érdekes megoldás, de működni működik. Gondolom a kinézet miatt van rajta egy nagy hamis kipufogó, hülyén nézne ki, ha egy nagy lyuk lenne ott.
(#118) -=Szabi=- A váltója is egy érdekes terület.
A teljesítménye az már nem furcsaság viszont. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A volvo p 130-al nem volt egyszerű menekülni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)