- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
SylarHUN #2653 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Ez azért van mert a kevesebb csillagos alkatrész nagyobb értékkel bír, mint az új, felfejlesztett de még üres. Nyugi, ez minden kocsinál és alkatrész típusnál így van. Amint elkezded bepakolgatni a cuccokat, nagyobb lóerőt fogsz kapni.
Eltérve a tárgytól, nem tudom kinek mi a tapasztalata, meglátása de látom megint régi a loot rating. Az elmúlt 1 -1,5 hónapban megörültem, hogy 3 körből x1 tuti esett a keresett material. Most meg van, hogy 5-7 körből sem esik.
Az pozitívum, hogy tournamentnél már könnyebb verni az ellenfelet, viszont jóval lassabban tölti a ticketet vissza, illetve emiatt kevesebb verseny játszható, ezáltal szinte lehetetlen arany felhasználás és/vagy vip nélkül elérni az 1-es szintet.
A visual pont bezzeg nagyon sűrűn esik, amivel meg nem tudok már mihez kezdeni (ferrarik és eventes kocsik nem nagyon alakíthatók, a többi meg mint kész). Minden kocsi csillog-villog, de még így is van fölös ~650k pontom. Jó volna ha be lehetne váltani pl pénzre.
A free boxok nyitogatása is kicsit vicces. Október óta egyetlen 1 arany ecu esett, de lilából is max vagy 4-5. Nem tudom más mennyivel szerencsésebb.
A töltés, lagolás mint ha javult volna az elmúlt napokban, viszont még mindig tetű lassú a game....Illetve szerintem tök jó volna ha a régebbi eventes kocsikat meg lehetne szerezni. Biztos sokan lemaradtunk párról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest