Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4555 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, hogy az a kettő lényegesen kevesebbet emel, mint a többi.
Ennek ellenére én mégis úgy csinálom, hogy ami kit-eket látok az Event store-ban, azokból az egész Event alatt bevásárlok 1 db-ot. Így van most jelenleg kit-em ecu-ból, nitróból és sebváltóból és ezekhez is veszegetem Store-ban a material-okat. De leginkább érdemes akkor nekem jelenleg a sebváltóhoz szerezgetnem material-okat.
Az úgy nem jó ugye, hogy hiába van az értékesebb főalkatrészekhez elegendő material-om, ha aztán azokat az utolsó pár napban már nem tudom beépíteni, mert nincs kit-em a lilásításhoz, aranyat meg nem annyira szeretek költeni kit-ekre.
De így is meg szokott lenni mindig az adott Event autó, vagyok mindemellett olyan kocka, hogy kellően felhúzzam az autót valahogy így is. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest