- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alert89
tag
Szia,
mindig annak a résznek a fejlesztése ad a legtöbb PR-t, amelyik a leggyengébb adott autóban. A Lancer Evonak a Top Speed a gyengéje, ezért az Engine és a Turbo fejlesztés ad a legtöbb PR-t.
Most a kocsim 4 csillag és 431 PR-on áll (vettem 10 BP-t aranyért a Fastlane Store-ban).
Kérdés: a Tuner Trials eventekben a Viper után van verseny a Pagani Huayra-val. Az mit ad, ill. mennyi PR kell a teljesítéséhez? Csak most szereztem meg a Paganit és tudni akarom, van-e értelme erre a versenyre fejleszteni, ill. mennyi kell neki, hogy meg is nyerhessem vele a versenyt.
-
Elmicsi
csendes tag
Mint az összes többi eventen, mivel ugyan azok a pályák és fejlesztés van........... szerintem mindenki kivülről tudja már mikor, mit kap majd..... semmi nem változott több mint 1 éve.
Amúgy nem tudom mit akar ezzel elérni az EA, de semmi értelme minden hulladék (ez még most tűrhető is) kocsit kiadni eventben, hogy utána a garázsban álljon 2-4 csillaggal 20db kocsi. Reménykedtem, hogy előveszik az 1 évvel ezelőtti kocsikat és újra beteszik eventbe vagy lehet farmolni BP-ket. De látom tesznek rá mi volna jó ás értelmes ebben a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest