- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
szilva01 #2887 üzenetére
Nem tudom, én személy szerint jobb eventre számítottam. Nem csak azért mert már 7 csillagos a szükséges 3 kocsi és unalmasan könnyű lesz végig vinni fullos kocsikkal, hanem a König sokkal jobban kezelhető járgány mint a LaFerrari, hiába több 5PR-el. Szerencsére ebből nem lesz 2 a garázsban mert 1 is sok, kár volt kifulloznom.
Na meg tiszta parasztvakítás ez a ferrari. 2 event (de lehet 3) kell hozzá, ami egyenként hetekig tartanak, hogy a végén legyen egy kocsink, amit vizuálisan nem is tuningolható, és mint már írtam a könig jobban kezelhető.
Se limited se gold akció, komolyan már azt a múltkori 260 ft-os beruházást is sajnálom a játéktól....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest