- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Szerintem sima volt a P1. Aggódtam, mikor már látszott, hogy creditért nem nagyon akar upgrade kitet adni, bár végül láttam. (nem voltam minden órában a játék mellett) Főleg utolsó nap volt necces, amikor a végső PR limitet láttam, de végül meglett mindegyik kék part 5 csillagra, és az elég volt, így nem kellett aranyat költsek ezen az eventen sem...
Vezetésileg nekem nem volt nehézség, bár tény, hogy amikor eleinte még csak 700-750 pr-es autókkal mászkáltam, másként vezettem. Sokat fejlődtem, gyorsultam a BlackRidge óta, azért 1100 fölé felhúzott autóval nem úgy kell menni, mint egy kimaxolt BNR32-vel...
Azon viszont csodálkozom, hogy a LaFerrari után tették a P1-et... Eszerint magasabbra lehet húzni... Mondjuk biztosan nem fogok annyi aranyat költeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest