Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Szerintem sima volt a P1. Aggódtam, mikor már látszott, hogy creditért nem nagyon akar upgrade kitet adni, bár végül láttam. (nem voltam minden órában a játék mellett) Főleg utolsó nap volt necces, amikor a végső PR limitet láttam, de végül meglett mindegyik kék part 5 csillagra, és az elég volt, így nem kellett aranyat költsek ezen az eventen sem...
Vezetésileg nekem nem volt nehézség, bár tény, hogy amikor eleinte még csak 700-750 pr-es autókkal mászkáltam, másként vezettem. Sokat fejlődtem, gyorsultam a BlackRidge óta, azért 1100 fölé felhúzott autóval nem úgy kell menni, mint egy kimaxolt BNR32-vel...
Azon viszont csodálkozom, hogy a LaFerrari után tették a P1-et... Eszerint magasabbra lehet húzni... Mondjuk biztosan nem fogok annyi aranyat költeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- További aktív témák...
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest