Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Ősember
üzenetére
Itt azért lenne fontos, hogy be tudj venni egy kanyart majdnem padlógázzal, mert az ellenfél csal. Ha nem úgy veszed be, úgy elhúznak mint a sicc, mintha nem is lenne kanyar. Ennyi. Nem reális a játék.
(MW-nél is így van, de ott be lehet venni a kanyarokat kicsit gyorsabban, mert van normális performance tuning.)
-
HypnoticX
csendes tag
válasz
Ősember
üzenetére
Nem fogod fel hogy nem az a bajom hogy leszólod az undercovert hanem az hogy mindenki a gridel jön......és ja mások az igényeink mint már írtam van akinek az élethű irányítás van akinek a játékélmény számít...és igen nem tudok "normális" autós játékokkal játszani mert szerintem hülyeség ha vezetni akarsz szerezz jogsit aztán irány az autópálya (vesenypálya) ha pedig játszani akkor pont ilyenekkel kéne mint az undercover mész 400-al és könnyen beveszel egy kanyart ez a JÁTÉK lényege.....
Közbe hogy ne csak off legyen állandónan...végigvittem a karriert (csak a nyert autókkal mentem 1db-ot se vettem
) Igazából a végét hülyeségenek tartottam hogy csak engem üldöztek a rendőrök a másik bmw-t meg nem pedig pont ugyanolyan mindekettő 
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Igazából a végét hülyeségenek tartottam hogy csak engem üldöztek a rendőrök a másik bmw-t meg nem pedig pont ugyanolyan mindekettő