Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marga4
csendes tag
Nem mondtam, hogy tökéletes a grafikája...de szerintem jobb, mint a Proo Street-é és oké, hogy a Proo Street technikásabb játék, de ott meg mi volt gumimelegítés, meg a gyorsulási verseny ami aztán tényleg uncsi volt.... szal nekem meg az volt unalmas de írtam is, hogy izlések és pofonok...szóval ez csak az én személyes véleményem, és ezzel persze nem megbántani akarlak
-
Sirandrish
legenda
nem..a Pro Steetet azoknak csinálták akik szeretik ha a kerék 1%a fühöz érve olyan ellenhatást alkot amivel nem tudsz csal állórafékezett autoval mit kezdeni...ugyanis kb ez volt..ha a kerék pereme érintette a földet akkor már nem lehetett visszahuzni a kocsit...
Meg pl gyorsulásnál ha a végén belementél az oszlopba (azaz a célvonalon nemis mentél át) akkor pl megnyerted...
Néhány saját video.
[link]
[link]jah és az agyonmatricázott verdáktól a hányinger jött rám...persze..ott szebbek voltak a házak..me nem voltak..egy földszinü dombot könyebb lemodellezni ez tény...
Nem hiába lett akkora bukás...próbálták szimulátorra venni a figut csak nekik az valahogy nagyon nem jött be..ezért ez arcade lett ahogy azt te is mondtad..
Valakinek tetszik..valakinek nem...ez egy ilyen dolog...
Elmör: mikor is jön ki magyarul? az engem is érdekelne

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest