Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
énis ezt a BMW-t hiányoltam....NFS 4 volt a legkedvencebbebb(
) autós játékom,mert voltbenne M5....csak sajna mostmár nehézkes lenne elinditani XP-n vagy Vistán...!Rossi:
"mondjuk egy 3000-es benzinest fekete színben, az optikai tuning kimerülne egy 19"-os felnigarnitúrában meg rávaló minimum 305/... gumikkal. A lényeget, a motort, a vezérlést, a futóművet viszont szénné tuningolnám, aztán hadd csodálkozzon a sok arc, amikor otthagyom a Passatokat, A6-osokat, meg CLS merdzsókat..."....

(#2248) Sirandrish:
én szeretnék 2-3éven belül beülni egy 730D-be...a régibe...99es évjáratúra gondoltam...eléglenne nekem.nem gyorsulgatnék...!
de persze egy picit PÖCKÖLNÉK a motoron....nemtom dízelen mennyit lehet..de hangra biztos lehet vmicskét
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) autós játékom,mert voltbenne M5....csak sajna mostmár nehézkes lenne elinditani XP-n vagy Vistán...!