Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom, nem anyira pörög a topik
Én most Fifa 18-ról váltottam 2k-re. Mondanom se kell, hogy nekem főleg a myteam mód ami jobban bejön. Még csak most tanulom újra az irányítást. Régebben játszottam rengeteget a 2k10-el de azóta nem igazán. PS4-en próbálkozom most..
Ami nekem furcsa, hogy a 2k nem csinált egy webapp-ot amin lehetne kereskedni. Szerintem ezt nyugodtan átvehetnék az EA-től. Tudom, sokaknak nem tetszik egy pay-to-win rendszer, de itt legalább a játék rendben van (Nem érzem, hogy scriptelve lenne)Esetleg ha vannak tippjeitek melyik játékosok érik meg legjobban, illetve, hogy mi a legfontosabb amire oda kell figyelni azt megköszönöm!
Remélem egyre többen is csatlakozni fognak és akkor 1-2 meccset is letudunk játszani.
PS ID-m
atsyuk1984Ha gondoljátok akkor vegyetek fel ismerősként!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most Fifa 18-ról váltottam 2k-re. Mondanom se kell, hogy nekem főleg a myteam mód ami jobban bejön. Még csak most tanulom újra az irányítást. Régebben játszottam rengeteget a 2k10-el de azóta nem igazán. PS4-en próbálkozom most..
atsyuk1984