Új hozzászólás Aktív témák

• Memphis

tag

válasz ImACeltic #2 üzenetére

igen, ez jogos. mármint a túl sok, túl hosszú, viszont semmire sem jó átvezető.
    Hála istennek a 19-ben ez átugorható. Sőt a Prelude-hoz tartozó másfél órás szeánsz úgy ahogy van skippelhető. Ergó megadod a karaktered adatait, képességeit és skip, már az nba-ben találod magad és mindent tudsz csinálni amit amúgy a 18-ban csak másfél óra kivárása után.

egyelőre érdekes. a szó nem jó értelmében. egyrészt mivel az elmúlt években a játékosok kitapasztalták az archetype-okat idén minden logikát nélkülöz a játék (gondolom így akartak meglepni mindenkit). értsd úgy, hogy nekem másodlagos a playmaker skillem és oké, hogy nem vártam egy steve nash-t, de az, hogy playmaker szintemre ha rámnéz valaki kiesik a labda a kezemből.....hát nem tudom.

Szóval egyelőre nagyon nehéz, mert a pro-k már szopatnak mindenkit, viszont aki laikus az még keresgéli a beállításokat.

Viszont az jó, hogy rengeteg idegesítő dolgot kiszedtek. Alapvetően gyorsabban, jobban lehet grindelni. nincs felesleges átvezető, nincs ilyen, hogy be kell menni a lakásba átöltözni stb. minden egy képernyőn elérhető.
    Szerintem játékélmény javításához kell majd 1-2 patch de szvsz a 18 jobb játék volt, ez meg felhasználó barátabb. a kettő ötvözete lett volna a tuti. :)

Új hozzászólás Aktív témák