Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
igen, ez jogos. mármint a túl sok, túl hosszú, viszont semmire sem jó átvezető.
Hála istennek a 19-ben ez átugorható. Sőt a Prelude-hoz tartozó másfél órás szeánsz úgy ahogy van skippelhető. Ergó megadod a karaktered adatait, képességeit és skip, már az nba-ben találod magad és mindent tudsz csinálni amit amúgy a 18-ban csak másfél óra kivárása után.egyelőre érdekes. a szó nem jó értelmében. egyrészt mivel az elmúlt években a játékosok kitapasztalták az archetype-okat idén minden logikát nélkülöz a játék (gondolom így akartak meglepni mindenkit). értsd úgy, hogy nekem másodlagos a playmaker skillem és oké, hogy nem vártam egy steve nash-t, de az, hogy playmaker szintemre ha rámnéz valaki kiesik a labda a kezemből.....hát nem tudom.
Szóval egyelőre nagyon nehéz, mert a pro-k már szopatnak mindenkit, viszont aki laikus az még keresgéli a beállításokat.
Viszont az jó, hogy rengeteg idegesítő dolgot kiszedtek. Alapvetően gyorsabban, jobban lehet grindelni. nincs felesleges átvezető, nincs ilyen, hogy be kell menni a lakásba átöltözni stb. minden egy képernyőn elérhető.
Szerintem játékélmény javításához kell majd 1-2 patch de szvsz a 18 jobb játék volt, ez meg felhasználó barátabb. a kettő ötvözete lett volna a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest