- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twist25
tag
Nekem hétfő óta megvan, eddig meg vagyok vele elégedve. Antutu-n 13600 pontot produkál, ami nagyjából hozza az MT6589 procis telók átlagát.
Játékoknál nem szaggat, böngészője gyors, menü görgetés nem akad. Az összerakás minőségével sincs gond, nem recseg-ropog. A hátlapja konkrétan olyan stabil, hogy körömmel majdnem lehetetlen feladat lefeszegetni.
Két hátrányát vettem csak észre eddig. Az egyik az "állapotsáv bug", hogy nem lehet kékről megváltoztatni a színét, de ez remélhetőleg javítva lesz a jövőben. A másik pedig, hogy nem kimondottan ismert márka, és nem rootolva érkezik, így a root-olása nem könnyű feladat. Legalábbis nekem még nem sikerült működő megoldást találni rá. USB drivert is három napba telt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest