- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
most így hajnalban a fél univerzum rágooglizása után bele botlottam ebbe a topikba. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan fejforma, amire semmilyen napszemüveg nem passzol? mert én jelenleg ebben a (tév)hitben élek, de már betelt a pohár, szükségem van egy jó napszemüvegre, mert nem birja a szemem.. Kiskoromban cca 7-8 éve fényre sötétedő dioptriás szemüveget hordtam régen volt már, bár az se volt valami jó, mert még úgy is szurta a szememet a nap. Ha lehet ezt mondani fényérzékeny a szemem, ha reggel kilépek a házbol mintha heggesztő fénye szurná meg a szemem, lehajtott fejjel tudok csak járni, hát elegem lett ebből.
Esetleg létezik olyan optika, ahol lemérik az ember fejét meg minden, aztán szakemberek ajánlanak rá valami passzoló nem hülyén álló napszemüveget?
jó sok zagyvaságot tudok irni hajnalban, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest