Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
Most találtam ezt a nagyon régi topikot. Akkor már egy kicsit fel is hozom a témát. Tessék egy fantasztikus hír: Pénzt gyűjtenek Berényi Miklós gyógyulására
Az emberi hülyeség határtalan.
-
Dilikutya
félisten
LOL, nagy hó
Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint az árvíz... nézzenek csak meg a népek egy áradást Kínában a JangCe-n
Amugy meg aki most nem megy suliba, megy majd szombati napokon... én inkább bementem ilyenkor is gimiben, amikor elvileg fel voltam mentve, mert egyrészt nem akartam máskor menni, másrészt meg ez a ''nem tudtam jönni a hó miatt'' szöveg egy kamu, simán be tudtam jutni
Jó, biztos van, ahol tényleg volt/van akkora, de mifelénk sose volt, mégis hiányzott a fél suli erre hivatkozva. -
Suliro
senior tag
Nézzetek be a nők, nőügyek topicba. Ez a napi hír, vagy kérdés (#407).
-
TexT-BoY
addikt
-
Suliro
senior tag
A mai hír szerintem az, hogy a nagy hó miatt bizonyos helyeken iskolaszünetet rendeltek el. Szuerintem ez diszkrimináció azokkal szemben, akiknél nincs nagy hó, pl nálunk az az 5 cm, ami leesett. Ők lógnak , mi meg nem?
Véleményket várom. -
Suliro
senior tag
up
-
Suliro
senior tag
Ezt a topicot azért mertem nyitni, mert a mai ,,demokráciában'' olyan dolgokon akadnak fenn, hogy csak na.
Az első megvitatandó téma szerintem a tegnapi autós üldözés. A csaj leszorította a rendőrt, ezért az rálőtt (természetesen semmi baja nem lett), és azt vizsgálják, hogy a rendőr jogosan használta-e a fegyverét. Kérdem én: Miért van a rendőrnek fegyvere????

Aztán jöhetnek ide más hírek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja és persze, ha már megvan, akkor vigyázz vele a legjobban...

Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve