Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
Aktív témák
-
LaBamba
csendes tag
Na jól van, annyira hülye mégsem vagyok, megcsináltam. A venti elindult 5 voltról is. Én inkább 7-röl járatom, bár valószínü, h egy kapcsolóval két alternatívát is elérhetövé teszek.
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek, nagy segítségemre voltak.
A nyelvészeknek üzenem, hogy tudom, hogy itt-ott hosszú ékezetet kellett volna használnom, de Q-t és q-ír Q és q :DDD helyett. utóbbi 2 betqt természetesen ékezetes magánhangzóként gépeltem be. -
LaBamba
csendes tag
-
chery
csendes tag
Az 5Volt lehet kicsit kevés, mert úgy túl lassan pörög :)) (ha elindul egyáltalán)
-
LaBamba
csendes tag
Helló mindenki!
Midi Atx-es házam méretei nem túlságosan nagyok, de nuku lóvé, ez van. Melegszik rendesen, ezért elhatároztam, hogy jól kifurkálom a tetejét és egy, a meleg levegőt kifelé fújó ventit csavaroznék bele. Rendszerventi nem nagy pénz, kb 1000 forint, de nekem van itt egy hdd-gyilkos tápom (vargáné :( ), amit nem használok. Abból szeretném kiszedni a turbinát. Hova kössem, mekkora fordulata lesz, lehet-e azt csökkenteni, vagy egyszerűen csak felejtsem el és vegyek egy normálisat? Hűtőzsenik ide, 5letekek lehet velem megosztani.
Köszi mindenkinek előre is.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest