- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Aktív témák
-
LaBamba
csendes tag
Na jól van, annyira hülye mégsem vagyok, megcsináltam. A venti elindult 5 voltról is. Én inkább 7-röl járatom, bár valószínü, h egy kapcsolóval két alternatívát is elérhetövé teszek.
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek, nagy segítségemre voltak.
A nyelvészeknek üzenem, hogy tudom, hogy itt-ott hosszú ékezetet kellett volna használnom, de Q-t és q-ír Q és q :DDD helyett. utóbbi 2 betqt természetesen ékezetes magánhangzóként gépeltem be. -
LaBamba
csendes tag
-
chery
csendes tag
Az 5Volt lehet kicsit kevés, mert úgy túl lassan pörög :)) (ha elindul egyáltalán)
-
LaBamba
csendes tag
Helló mindenki!
Midi Atx-es házam méretei nem túlságosan nagyok, de nuku lóvé, ez van. Melegszik rendesen, ezért elhatároztam, hogy jól kifurkálom a tetejét és egy, a meleg levegőt kifelé fújó ventit csavaroznék bele. Rendszerventi nem nagy pénz, kb 1000 forint, de nekem van itt egy hdd-gyilkos tápom (vargáné :( ), amit nem használok. Abból szeretném kiszedni a turbinát. Hova kössem, mekkora fordulata lesz, lehet-e azt csökkenteni, vagy egyszerűen csak felejtsem el és vegyek egy normálisat? Hűtőzsenik ide, 5letekek lehet velem megosztani.
Köszi mindenkinek előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest