Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Ha tökön akarod lőni magadat, akkor menj bele egy ilyenbe bátran. Ha nyersz, automatikusan érvényessé válik a kivitelezővel történt előszerződés. Aminek kiegészítő eleme lenne, hogy ha amennyiben van a pályázat keretösszegén felüli összeg, akkor ezt te kifizeted, így mondjuk elég lényeges lenne, hogy mennyi az annyi. Beadod, nyersz, kijönnek, és azt mondják, hogy +1 millió, akkor mit csinálsz?
De amúgy így beadási határidő előtt 5 vagy 12 nappal nekikezdeni a komplexhez kivitelezőt keresni, szerintem nem sok sikerrrel kecsegtet (bár fene tudja, egyesek, akik eddig füle botjukat sem mozdították ajánlat kapcsán, elkezdtek hiénázni, legalábbis engem most ketten is megtaláltak a nagy semmiből a napokban).
Meg mondjuk úgy indul a történet, hogy energetikai tanúsítvány, egyrészt az mutatja meg, hogy nagyjából mit lehet csinálni, másrészt azt ugye el is kellene készíteni a fennmaradó időben, ha nem budapesti vagy pest megyei vagy, akkor erre lenne 3 munkanap.
Meg csak hogy jól értem, azt sem tudja a túloldal, hogy mondjuk hány ablakod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rák
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest