Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Levi123 #3300 üzenetére
Nyugi én sem, meg gondolom még sokan mások sem állítólag pályázatos oldalban is volt valami hiba ami miatt állt az egész sokáig. Engem eonsolar(kivitelezőm) szívat, kb. 1,5 hónapja ül a teljességi kivitelezői nyilatkozaton (8.számú melléklet), minden más papír megvan és ugye anélkül nem tudom beadni a végelszámolásra az igényt...pedig már jövőhét elején itt van a számla fizetési határideje. Mindegy lexarom nem az én hibám...
S-eye
Ez az inverter?: [link]
Nagyon jó kis setupot raktál amúgy össze. Gratulálok, remélem jól fog majd muzsikálni.Nekem is ekkora rendszerem van, csak Sungrow az inverter (SG5.0RT) és JA Solar 380W-os panelek. Feszültséglevezetőket meg nem épített be a debreceni kivitelező cég, mert azt mondták ebben az inverterben be van építve a gyári védelem...hát so-so...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rák
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest