Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hát nekem a mobil meg tablet gaming még mindig nem tűnik, olyan szintűnek mint a PC vagy konzol gaming. Valahogy egyszerűbbnek / nagyon árkádosnak tűnnek a játékok, néhány komolyabb portot eltekintve.
A Steam Deck meg elég komoly PC-s AAA játékok futtatásával is szépen megbirkózik ahogy néztem. Én is jobban el tudom képzelni magam, hogy Steam Decken játszanék valami komolyabb / retro címet, mint telefont nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph Ez ugyan még nem látszik, de idén több ilyen rendszer is jönni fog Intel platformra építve.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest