- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elolvastam és milyen igaz.
ráadásul informatika érdekes üzlet mindenki mindent ingyen akar.
telepítek egy OP-t meg driver +néhány szoft
azt ingyen várják el, max egy két sört adnak, igaz ezek ismerősök.
de üzletben is van egy két ilyen ember, hogyha nem kellett bele venni semmit akkor itt van egy ezres azt örüljünk....aha meg a kis....... -
kjany
tag
Hi GrandeP !
Én elolvastam, és minden szavaddal egyetértek.
Le a kalappal azok előtt, akik ma mernek vállalkozni ! -
GrandeP
addikt
Üdv.
Sztem, nem bántásként, de esélyetek sincs!
Hogy csináljátok, EV vagy kft/bt?
Ha kft/bt akkor ugye minimum 500 000 ft a zsebben + 2-300 000 ft az alapítási költségek.... havonta, minimálbérrel bejelentve minimum 80 000 ft-os költséggel kell számolni / fő és akkor ugye ott van még a minimális raktárkészlet + bérleti díj (ha kell) + rezsi+ könyvelő+ + hitel ha van
Amik akkor is vannak ha 0 ft a forgalom.Volt osztálytársam most kezdett bele decemberben.... 5 misi hitelt vett fel, kft-t alapított....1 millió ment el erre..
4 misiből meg csinálta az emeletesek alatti garázst, vett ezt azt.... kifizette a bérleti díjat 3 hóra előre, és huss elment a pénz.
persze boltot csak akkor csinálhatott, ha volt kereskedő és boltvezető képesítése, pc-vel meg akkor foglalkozhatott ha volt hozzá okj-s pc-s igazolványa.És ennyi a történet... már nagyon nagyon bánja lassan FA lesz belőle....
Sajnálom is szegényt... nem tudja kitermelni a költségeket... pedig közel és távol nincs egy másik pc-s bolt se... már nem akkor biznisz mint pár éve...
itt a ph... meg net boltok, teszkóról meg multikról nem is beszélve... most vettem 2 év garival lg dvdírót az ósanban 6590 ft-ért, náluk ugyanez 7500 ft lenne és minimális haszonnal.Persze ettől még nektek össze jöhet csak........
Kívánom h jól jöjjetek ki belőle és jól éljetek belőle!
ui: Angliában ugyanez.... ők fizetnek h céget alapíthass, befizetnek mindenféle továbbképzésre, első évben adómentes vagy..... és csak a konkurenciával kell harcolni.
De itt hungarisztánban nem így megy.Húú ez majdnem hosszú lett... tisztelet annak aki elolvasta!
-
pupusb
csendes tag
Sziasztok!
Ez egy nagyon nehéz kérdés.
Tapasztalataim alapján először nem dobálózatok nagy nagykerekkel, mert nincs tárgyalási alap. Szerintem ha már elérted a 10-15m HUF forgalmat akkor kopogtathatsz a CHS, IngramMicro, Ramiris-nál. Addig még a kisebb nagykereket nézegessétek jobban jártok. Én merem ajánlani a Juventus Team-ot, illetve a Cédrus számítástechnikai Kft. Én is náluk kezdtem.
Jelen informatikai helyzetben az árrések 5-15% városba, vidéken ez akár 25 is lehet, de nem szabad ugye lehúzni ez embereket, mert 5 év múlva mikor kicseréli a gépet akkor nem hozzád megy vissza.
Üdv:Peti
-
pc user
tag
sziasztok!
Ugyanabban a cipőben járok,mint dini009!
Én egy vidéki kisvárosban szeretnék nyitni egy üzletet,ahol elég erős a konkurencia!
még cégalapítás előtt állok,de addig nem igazán kapok a nagykerektől felvilágositást ár tekintetében!
Az érdekelne leginkább,hogy milyen árréssel tudnék dolgozni!
Aki tud segitsen! -
Gismo
addikt
www.gold-comp.hu (engem innen spec Titan hűtők érdekelnének)
-
felhőzóna
csendes tag
www.compexpress.hu,
www.mycom.hu,
www.ramiris.eu.... -
Gismo
addikt
Hali!
javaslom a Case.hu-t, hrp.hu-t
Ha esetleg a case.hu-val szerződtök és már tudtok cuccokat vásárni, akkor lehet h 1 ECS alaplapra szert tennék. -
dini009
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki egy jó számítástechnikai nagykereskedést mondai nekem? Most akarunk az egyik barátommal nyitni egy kis számítógépes boltot, és kellene ebben a segítségetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest