- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
simpley #55403 üzenetére
onnan, hogy híváskor rögtön kapcsolja, nincs kapcsolási idő és hogy ha leteszem, és megnézem az előzményeket, ott van a hívás időpontja mellett, hogy VoLTE.
Digi mobilról már tudom hogy működik a VoLTE. Legalább is xiaom redmi 7, és note 7-en ilyen.#55404 igen, kivéve ha dualsim, mert akkor ha a másik kártya 4G-n lóg, akkor így is úgy is ott lesz a 4G
-
togvau
senior tag
Köszi, talált!
De már elintéztem telefonon, mindössze csak 30 percet kellett várni. Ott kérdeztem is, hogy máshol lehet-e, ő se tudta.A poén még az, hogy egyúttal kértem a VoLTE aktiválását is a számomra, amit amúgy hivatalosan csak a fél millás galakszikra, meg ájfónokra hajlandóak, de simán aktiválta, és már megy is
Végre nem kell 3G-n tartani, hogy normális hangminőség legyen.
#55401 hiszen a szolgáltatónál se tudják hol kell megtalálni azt a köze nincs, logikátlabn állítási lehetőséget, amire a "segíthetünk" sem vezet rá, mert az csak a tudakozó oldalra hajlandó. Így ha valaki nem talált rá véletlenül, akkor nem is tudja
-
togvau
senior tag
Ennél a jóképességű szolgáltatónál hogy lehet a tudakozóban való megkereshetőségét a számomnak letiltani?
-
togvau
senior tag
Nálam az ilyesmi nem működik. Tavasszal a szezon kezdetén megrendeltem a 100 megásat, és októberben le is mondtam, ahogy vége lett a szezonnak, és a köv szezon kezdetnél kívántam újra aktiválni
Ezzel is így lesz, amint vége a kedvezménynek, lemondom. A kevés esetre elég a wifis 3g routeres telenoros feltöltős net kényelmetlensége -
togvau
senior tag
Jé felhívtak a vodafone-tól, hogy rámsózzák a tuti-s 500 megás net kedvezményt. Mondtam, hogy ha már így hívtak, és kisujjamat se kell mozdítanom érte, oké
Bár így szezonon kívül már nem sokat fogok elhasználni belőle, de ingyé van...
Tényleg valamit tudhatnak a digivel kapcsolatban, mert feleennyi jóság nem volt összesen az elmúlt tizenvalahány évben tőlük...
-
togvau
senior tag
Szóval akkor vitamax city-ről tuti-ra váltóként nekem nem érvényes az 500 megás megújuló net kedvezmény?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged