-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Donki Hóte #63997 üzenetére
Fognak nyugi. Majd adnak érte adatot.
-
Ledi
aktív tag
Mobil app bejelentkezés után
Már nagyon kezd nekem is tele lenni a hócipőm!
A weboldal ha megy abban sincs sok köszönet. Olyan baromságokat ír, hogy fel tudnék tőle robbanni.
Lassan 2 hete csinálják az átalakítást.
Ha ezt egy bank tenné és leállna minden fizetési rendszer abból milyen népharag lenne?
Remélem a Voda is kap egy jó nagy büntetést.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Másnak se vonták le az esedékes számla összegét? Tegnap járt le a fizetési határidő, be van állítva az azonnali beszedés, limit is jó, fedezet is van, mégsem történt semmi.
-
AMD Power
titán
Nem lett volna egyszerübb a Vodának csak simán megszünnie?
-
törölt tag
Folytatódik a történet: Tegnap délután óta a red max-os számnál feltöltőkártyas adategyeztetést akar a rendszer.
Red aszisztens helyett csak sima ügyfélszolgálat jön be és a szolgáltatások a weben inaktívak, de a csomag red max. Minden működik látszólag. Éjszaka lehet kb ezeket felhívni, szerintük 48 óra és megjavul. Nem is mondok már véleményt…..
-
törölt tag
válasz
#72445440 #63988 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a jövőben - vagy akár meglévő modelleknél lehetne ebben is gondolkodni...
2 fizikai+ egy esim.Vagy akkor már talán célszerűbb, egy fizikai, és egy elektronikus rekesz.
Bár az is, igaz, hogy így meg meg van a választás léehetősége. De gondolom aki ilyen telefonnal rendelkezik, az többnyire tudatosan vette már, ha felső kategóriás dologról beszélünk."Ha az Apple-re gondoltok, nekem van tippem hogy ott miért van 1 hagyományos SIM + 1 eSIM a "megszokott" két hagyományos SIM + 1 eSIM "slot" helyett"
Valószínüleg nem tévedek, nagyot, ha a legtöbb ma kapható telefon, min középkategória, tudhatja akár a 2 sim-et is. Még Ms is gyártott 2 sim-es telot. statok alapján pedig tudjuk, hogy több sim/telefon van az országban, mint lakos. Tehát egyáltalán nem logikus lépés, hogy vki ,csak egy sim-et enged. Kivéve, ha emiatt 2 készüléket is kellene venni
Az egy ügyes üzleti húzás... a fanok úgyis megteszik...
Vagy b opció, az iphone mellett van egy "rendes" telefonjuk is, így akár több simet is tudnak használni.
pl céges/saját..."A plasztik SIM kártyák a 90-es évektől velünk vannak, ritka a mobiltelefonok világában az ilyen hosszú életű technológia."
És azt tudtad, hogy anno a nagy okosok, azt mondták, nincs idejük ilyen baromságokra? Ki az a hülye, aki telefonálásközben, mászkálni akar... "mi a jövővel foglalkozunk, fejlesztjük" - és a mobilt meg lepasszolták, valami leány leány leányvállalatnak...Nah most jön az 5 millió dolláros kérdés, hány hülyét ismersz?
Az, hogy vmiről, azt mondják, jövő technológiája... vagy épp nem ér semmit... az nem biztos, hogy így van... de az idő, majd eldönti...nyilván minden a digitalizáció irányában mozog, halad... aminek az lesz a vége, mint már írtam, a régi korok civilizációiról többet fogunk tudni, mert a kő még mindig ott marad... az elektromosság meg elszáll...
- azt hiszem emiatt találták ki, azt a projektet is, ami menti a weblapokat, webmachine, vagy webarhive vmi ilyesmi a neve... hogy fenn maradjon korkép, kutatható dolgok... már amennyire...
"Neeem... Ott a SIM kártya olvasó körülötte, az összes odamenő kábel,"
Ez igaz, de szerintem még sok idő, mire végleg kikerül... akár 5 - 10 év is lehet min.Első sim - mini sim: 5 év különbség.
köv generáció (micro): 7 év különbség
köv generáció (nano): 9 év különbség
köv generáció (e-sim): 6 év különbségÉs ez csak a megjelenés... forgalomba, még rengeteg ideig maradnak a cuccok...
nem véletlen, hogy pl analóg adás, a mai napig létezik, elérhető. Pedig már a 4-8k is létezik, egyre jobban elterjed... már van pár csatorna itthon is, tv-kről nem is beszélve... És egyáltalán nem biztos, hogy 2025-ig egyáltalán lelövik-e az analóg adást egyáltalán...
Szerintem telefonoknál - régieknél a szűkebb keresztmetszet, az lehet, hogy milyen hívást képes fogadni, indítani... mert lehet vmi strapabíró, ha már nem tudod mire használni...
Nekem is van régi nyomógombos, ami még müködik. Arra, hogy ránézzek arra tökéletesen jó ma is.
-
RubbishBin
senior tag
-
törölt tag
válasz
#72445440 #63976 üzenetére
"Például jelentős helyspórolás"
Ez gyártónak izgi lehet... de átlag felhasználóként, nem igazán... sőt akár bosszantó is lehet, kivételes esetekben. Nekem, meg úgy ált a telefonokban már amúgy is max egy oldalt kihúzható tálca van azt ennyi. Nem úgy van már mint régen... még csak hátlapot sem tudsz levenni..."figyeljétek meg hogy pár éven belül mondjuk az Apple ezzel a jelszóval kidobja a SIM kártya olvasót"
Az a baj, hogy az almás cég, pl a kártya olvasót (memóriakártya pc, laptop stb) is kidobta, meg usb csatikat is csökkentet, jó ha 1-2 van. stb.)Aztán, meg jó áron (aranyár) vehetsz hozzá kábelt, amivel ezt meg tudod oldani...vmi videósnak asszem 50k-ba került... cska ez a cucc... a cégnek tuti megéri, felhasználóknak, már kétséges...
" nem kell simtálcatű."
nekem még szerencsére nem kell. kézzel könnyen kinyitható lepattintható az a rész.Én akkor látnám jobban értelmét, ha a fizikaikon túl + sim-ként működne... de ez úgyis a jövő zenéje...
-
törölt tag
válasz
MadMancs #63972 üzenetére
igen a cikk első mondata:
"A Vodafone átalakítja háttérrendszerét, mely magával hozza a digitális SIM lehetőségét is"
Úgy nézem 2018-tól létezik a technológia. Az én készülékem valószínűleg még nem tudja... bár sokat nem izgat
Bár ahogy olvasom az infóid újabbak lehetnek... az ügyintézéssel kapcsolatban...
Mondjuk a hagyományos sim-nek azaz előnye, hogy nyugodtan tudod cserélgetni... hátránya, hogy ha nem vigyázol elveszhet...
-
MadMancs
veterán
válasz
#33802016 #63971 üzenetére
Erre tegnap rákérdeztem telefonon, ha már (más ügyben) felhívtam őket. Azt mondta folyamatban van, és rövid időn belül elérhető lesz, my voda felületen jelenleg hibásan szerepel a lehetőség, mert a technikai háttér még nincs kész hozzá, se online, se 1270, se személyesen nem lehet váltani rá, eSIM el új szerződést kötni se lehet.
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
RubbishBin #63929 üzenetére
A honlapon pc-rol, nem a mobil böngészőből aktiválható az 500Gb
-
snooze
veterán
appba hol mutatja a mobilneten felhasznált adatot?
-
feco70
senior tag
válasz
w.miki #63938 üzenetére
Nekem is elég régóta ez van,Premium flotta 3490 ft, korlátlan beszéd, 5gb net, connect, social pass. +10gb net bonus kialkudva. Csak nem figyeltem és lejárt, visszadobtak a régi csomagba, próbálom visszaszerezni, csak épp aki hosszabbítaná a csomagot, nem látja a kedvezményt
Egy órát vártam mire felvették
-
szebe
addikt
válasz
Viktor0610 #63955 üzenetére
08.09 a legkorábbi választható időpont, és arra is azt írja, hogy "A számhordozás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd, hogy minden adatot helyesen adtál-e meg!"
Ha leírnám amit gondolok, ki is raknál
Ha rendelek előfizut számhordozás nélkül, később ráhordozhatom a számom, jól gondolom?
-
-
törölt tag
Persze jogában áll... csak ha vmi ok folytán nem tudja, pl elüti a busz... senkit sem fog érdekelni különösebben... miért késett...
A voda esetében, meg ha jól értem, azt írta vki, mivel az ő hibájukból nem megy ezért erre is kapnak hosszabbítást az ügyfelek... innentől meg nincs probléma. Nem értem a bosszankodást
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest