- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
"SMS a Vodafontól!
Kedves ügyfelünk! Hűségéért cserébe 05.26.-06.15. között új készüléket vásárolhat B kategóriás áron. "Ilyet én is kaptam, de lenne ezzel kapcsolatban 1 kérdésem. A 2 éves hűségnyilatkozatom most fog lejárni jún.29-én. Ha most veszek egy telefont "B" áron, akkor az még a jelenlegi előfizetésemhez fog tartozni, vagy új előfizetést kell kötnöm?
Ez azért lenne fontos, mert leváltanám jún.15.ig a telefonomat. De! Miután lejár 29.-én a hűségnyilatkozat, egy rokonom révén bevinném magamat MESZK díjcsomagba.(Szintén itt maradnék a vodánál,előfizetés miegymás).
Ilyenkor mi a teendő?(remélem érthető a problémám)
A választ előre is köszönöm!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged