Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
DravenMoral #9306 üzenetére
Akkor nem is fogok velük foglalkozni...
Kap MX-4-et, és ossza be.
Köszönöm a választ! -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
R9 290 Vapor-X-hez milyen vágható thermal padot ajánlotok a régiek helyére? Szeretném majd újrapasztázni MX-4-el, de akkor már cserélném a padokat is... -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de gyanítom igen...
Adott egy Sapphire R9 290 Vapor-X. A probléma az, hogy a középső ventin kívül a másik kettő nem hajlandó működni. Tudnátok valami cserealternatívát? FurMark Stress Test alatt 89°C-ig engedtem, tovább nem, egy ventivel meg nem igazán akarom leterhelni... -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen Sapphire 7850-es. A probléma a már fentebb is megemlített, és nálam is fellépő "első" ventilátor zajossága(videó). Lehet ehhez a VGA-hoz kapni ugyan ilyen ventit?
Nagyon sufnituningban rápakoltam a régi Asus 6850-esem DiretCU hűtését. Viszont az a baj, hogy nem nagyon merek így játszani vele, mert tartok attól, hogy kevés lesz neki. FurMark alatt manuális ventilátor fordulattal(30%) simán eléri a 70°C-ot, BF1 alatt is simán 65°C, viszont két venti több, mint egy. A TDP a két VGA-nak majdnem pontosan megegyezik, szám szerint ez ~130W.
Kérdésem tehát, hogy maradhat simán a DirectCU hűtés rajta, vagy vennem kell rá másik hűtést, esetleg hibás VGA-ról szerezzek egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videós, mozgóképes topik
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest