- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aseknuss
csendes tag
UMPC ébresztő!

Kijött és kiforrot valamelyest most a win 8
Előszedtem a polcról a Vye S41emet és ráküttyöltem. A win7-ttel szegény szerencsétlenkedett ezért is került a polcra,de hogy felkerült rá a win 8.1 ,elképesztő élményben van részem.
A franc se vesz hyperszuper drága win 8as notit ha fel lehet dobni egy polcon fekvőre is.
Szerintem most lehet újra éleszteni ezt a bulit!
Jó szórakozást ígér.
Valaki próbálta hozzám hasonlóan életre kelteni a letűnt korszak letűnt kütyüjét? Tapasztalatok? -
jedda
csendes tag
...és a Sony kedvelőknek,egy kis mazsolázni való....UX
-
jedda
csendes tag
-
hedntasia3
csendes tag
Tényleg jó kis topic itt az ideje, hogy felrázzuk.
-
-
hito
nagyúr
OQO-val még nem volt dolgom. Hajszálnyira voltam a vásárlástól, de amikor tudomást szereztem arról, hogy nem érintőkijelzős (
), letettem a vásárlásról.Samsungból csak és kizárólag az ultra-t szabad venni, ami már rendelkezik QWERTY-vel. Sima Q1-em volt és kínszenvedés volt, mint az R2H. A legrosszabb tapasztalataim az R2H-val kapcsolatban voltak, azzal vallatni lehetne annyira szar
Lassú, nehéz, körülményes, buta, tojást lehet rajta sütni, stb...Q1 ultrát venném a helyedben a 3 közül, magasan a legjobb.
Most megint van egy fekete Aigo P8860-am eladó ha érdekel. Még majdnem egy év garis, az is nagyon jó masina. Az egyik legjobb UMPC. -
parkasz
senior tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a OQO umpc-kel kapcsolatban?
-
parkasz
senior tag
Hopsz, észre sem vettem, hogy indult egy ilyen topik!
Nos nem meglepő, hogy ki is indította.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ismét felleángolt benne, az érzés, kell egy ilyen kütyü.
Eddig nem sokhoz volt szerencsém (2db), de mély nyomokat hagytak bennem.
1. ToshibA LIBRETTO CT110 - hozzá csak pozitív emlék fűz
2. Asus r2h - ide meg inkább negatív
Milyen típust ajánlanátok? Kinek mi jött be? -
hito
nagyúr
Régóta szomjazok egy ilyen topicra, de sajnos hiába, úgyhogy gondoltam nyitok egyet a legrosszabbkor: az androidos tabletek korszakában.
Megkérek minden kedves látogatót, hogy: itt ne legyen téma az androidos táblagépek, annak már megszámlálhatatlanul sok topicja van, tehát maradjunk szigorúan az Ultra Mobile Personal Computer eszközöknél.
A legnagyobb eltérés talán a két termékcsoport között, hogy míg az androidos táblagépek leginkább ARM processzorokra épülnek (ezekre nem lehet hagyományos asztali operációs rendszert telepíteni), az UMPC-kben x86-os processzorok kerülnek alkalmazásra, ergó egy teljes értékű számítógép kerül a felhasználó ZSEBébe, amire kedve szerint telepíthet akármilyen asztali PC környezetbe szánt operációs rendszert.
Képernyőméretük az extém 4.3"-tól a 7"-ig terjed, 7" felett én már inkább Tablet PC-nek nevezném. Felszereltésüket tekintve még a fapados gépekbe is jutott WLAN és Bluetooth chip, azonban vannak típusok amikből nem spórolták ki az anyagot és megtalálható benne a GPS-től kezdve az újjlenyomatolvasón át a kártyaolvasó és a VGA monirotkimenetig minden, amitől egy valamire való geeknek beindul a nyálelválasztása, hogy mást ne említsek.
Kezdetnek engedjétek meg, hogy belinkeljem az én személyes kedvenc UMPC-met. Remélem a miniatürizálás ezzel még nem ért véget és hamarosan üdvözölhetünk egy még kompaktabb gépet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A franc se vesz hyperszuper drága win 8as notit ha fel lehet dobni egy polcon fekvőre is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most megint van egy fekete Aigo P8860-am eladó ha érdekel. Még majdnem egy év garis, az is nagyon jó masina. Az egyik legjobb UMPC.