Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ha ritkán fordulna elő és átlagos kutyákkal, engem nem zavarna különösebben, de felénk a nyájakkal általában medveölésre kiképzett (éheztetett, rúgdosott) kaukázusiak, kangalok vannak, nyájanként minimum 5, de találkoztam többször úgy nagyjából 40-es falkával is. Nyájmentes, szabad területek már szinte egyáltalán nincsenek, bármerre mész, valszeg meg fognak támadni. Kivéve erdőkben, de ott meg a medve a gond. Pfú de rohadt ijesztő, amikor 20-25 egyenként is súlyosabb, nagyobb kutya, mint te magad vagy körbevesz és próbál mind a hátad mögé kerülni, hogy rádugorhasson
. Volt, hogy háromnegyed (!) órán át álldogálltunk egy helyben, végig 170bpm fölötti pulzussal, mire sikerült kiszabadulnunk a kutyák közül
. Ez így ultragáz és látszólag a hatóságok, sőt, az egész ország nem tesz semmit. Már több borssprayt, sokkolót, medvesprayt elhasználtunk rájuk, hatékony cuccok, de a vágyott nyugalmat nem hozzák el sajnos. Egyszer a szél visszafújta a medvesprayt rám és én is benyeltem egy adagot belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest