Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ha ritkán fordulna elő és átlagos kutyákkal, engem nem zavarna különösebben, de felénk a nyájakkal általában medveölésre kiképzett (éheztetett, rúgdosott) kaukázusiak, kangalok vannak, nyájanként minimum 5, de találkoztam többször úgy nagyjából 40-es falkával is. Nyájmentes, szabad területek már szinte egyáltalán nincsenek, bármerre mész, valszeg meg fognak támadni. Kivéve erdőkben, de ott meg a medve a gond. Pfú de rohadt ijesztő, amikor 20-25 egyenként is súlyosabb, nagyobb kutya, mint te magad vagy körbevesz és próbál mind a hátad mögé kerülni, hogy rádugorhasson
. Volt, hogy háromnegyed (!) órán át álldogálltunk egy helyben, végig 170bpm fölötti pulzussal, mire sikerült kiszabadulnunk a kutyák közül
. Ez így ultragáz és látszólag a hatóságok, sőt, az egész ország nem tesz semmit. Már több borssprayt, sokkolót, medvesprayt elhasználtunk rájuk, hatékony cuccok, de a vágyott nyugalmat nem hozzák el sajnos. Egyszer a szél visszafújta a medvesprayt rám és én is benyeltem egy adagot belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest