Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen ruházatot javasoltok, ha havas vidékre, hegyre (konkrétan Zlatibor/RS vagy Pádis/RO) megyünk túrázni és szánkózni?
Decathlonban 2 éve vettem vízhatlan téli bakancsot, illetve kamáslit is szereztem már be, tehát ezek rendben lesznek. Ezen felül utcára kellene vennem egy melegebb kabátot, arra gondoltam, hogy összevonom a túrázós kabáttal: ebből milyet javasolnátok?
Illetve tavaly Pádisra sínadrágot vittem, ami nem ázott be, de esetleg van ettől jobb megoldás? Bármi egyéb, ami eszetekbe jut és nem feltétlenül gondol rá az ember? (napszemüveg, vízhatlan kesztyű, sapka, sál, aláöltöző szintén van)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női kerékpár!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged