- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Ma délelőtt vissza hoztuk magyar hálóra azzal hogy távolabb mentünk a géppel a határtól és lás csodát amikor már az orange hálózatot nem tudta fogni, visszaállt magyar hálóra. hazaérve meg is tartotta plafon térerővel így végképp nem értem miért nem ált vissza magától magyar hálóra orange hálóról mikor elvileg már stabil a magyar hálózat is.
Roamingnak maradnia kell mert akad olyan hely ahol szükség van rá, ép ezért is van engedve neki, de ha menne a nyamvadt manuális választás az első kérdést se tettem volna fel, mert mint írtam telefonon azzal a módszerrel csak ritkán kell roamingoznom.
Gyári beállítást magamtól tudnám elvégezni, de még nem vettük meg a rendszert, így nem nyúlok mélyebben bele, hanem hagyom aki hozta arra. Ő már utánakérdezett miért nem megy a manuális választás, és várunk mi lesz a megoldás ha lesz.
Román kártya meg nem opció, mert akad olyan hely ahol meg román háló nincs, de magyar kiváló.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
zelikocc
senior tag
A yettelnél annyi, hogy ott legalább nincs n78, és n1 is csak budapesten lefedettségnek. Ha nyugatabbra mész, ott is n28-al találkozol sokszor inkább, ritka, hogy ne.
? szerintem összekeverted az n78-at és az n28-at
épp ezért lenne jó, ha a telekom elkezdené a B8-at legalább nyugaton
Ezzel csak az a probléma, hogy a Telekomnak összesen 10 MHz blokkja van 900 MHz-en, míg a Yettelnek 15 MHz és ugye 2G is kell...
Míg a Yettel megtudja oldani, hogy 10 MHz 4G és 5 MHz 2G, addig a Telekom csak 5 MHz B8-at tudna adni, aminek lássuk be, nem sok értelme van.
Kizárólag a CA-ért és ~50 Mbit/s kapacitásért nem biztos hogy megéri plusz egy új sávért a befektetés -
4Grider
nagyúr
A feltöltős is előfizető. És nem különböztetik meg őket a VoLTE roaming során.
Viszont én azt írtam, hogy amit ezen a hálózaton bekapcsoltak, arra még várni kell egy darabig a többi hálózaton/országban. Tehát ne írj olyat, hogy MOSTANTÓL ELÉRHETŐ DOMINÓN IS A VOLTE ROAMING!, mert ez nem igaz. Elérhető lett egy új partnernél. -
Ez melyik app?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
félisten
-
-
tibor23
senior tag
Hát az fasza lesz ha lekapcsolják a 2G-t, gyenge lefedettségű helyeken, ahol a 4G hang csődöt mond, tökéletesen megy a 2G hang. Ezeken a helyeken nem lesz majd lefedettség, mert tornyokat oda nem fognak lerakni. Sőt, múltkor napokig nem ment nálam a vowifi a T kártyámon, aztán észrevettem, hogy volte sem, azt hittem hálózati probléma, de egy újraindítás segített- 2G-n voltam napokig, ha nem figyelek nagyon a hangminőségre, észre sem veszem. 2G lelövése esetén nyilván nem mentek volna a hívások.
Egyébként az "elmaradott" Ausztriában még megy a 3G is ilyen gyenge térerejű helyeken.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Nem is feltétlen a "buta" telefonosoknak lesz rossz hanem van egy csomó olyan eszköz ami SIM kártyával üzemel és 2G-n küld adatot pl.: méhészeknél van olyan méhész mérleg ami minden esete küld egy állapotjelentést, ha a súly egyre lassabban nő akkor már nem sokáig hordanak lehet menni pergetni ha egyenesen csökken a súly akkor meg már nem is hordanak hanem felélik amit hordtak.
Erre jó az ilyen. -
tibor23
senior tag
Pl. Tapolca-Sümeg közötti útszakaszból kb. 10km-en csak 2G van bármely szolgáltatónál, és rengeteg ilyen hely van erdőkben. Azokkal mi lesz? Akármivel is készülhetsz, mert nem lesz térerőd 4G-n.
Amúgy ugyanitt amíg a 3G-t nem lőtték le, még mobilnet is nagyrészt ment a Vodával.[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest