Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én erről nem hallottam, de biztos nem éri meg. Feltételezem az tényleg éjszakára szól, mikorra a normális koncertek zöme lement, akkor meg már minek bemenni.
Mert gondolom, hogy amíg a főbandák mennek, arra az időtartamra nincs olcsóbb jegy. Éjszaka meg csak a diszkósátrakban szokott program lenni, a nagyszínpadon is befejezik a műsort 11 körül, a metálsátor megszűnt, összevonják valami mással (érdekes lesz két indie koncert között a Brutal Truth, ha tényleg így gondolják
), és úgy általában éjszaka nincs már normális program.adalbert1: ez a gond a Szigettel a tematikus fesztiválok ellenében. Nézd meg a Hegyalját, 15 a bérlet, és azért Machine Head, Death Angel, Testament, Kataklysm, Keep Of Kalessin, Finntroll, Ignite... egyenként alaphangon is 4-5ezer forintos koncertek, a Machine Head meg még többe kerülne.
A Szigeten meg ugyebár egy nap fellép sokféle banda, a pénz úgy oszlik el, 1-1 stílusra jut 1-2 említésre méltó banda, én elég széles érdeklődésű vagyok, de még nekem sem éri meg a Szigetre bérletet venni, és idén eddig egyáltalán nem úgy néz ki, hogy egyetlen napijegy is szóba jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Assassin X 120 V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és úgy általában éjszaka nincs már normális program.