- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Vannak az emberek életében prioritások, amelyekhez ragaszkodni kell akkor is, ha nem kifizetődő. Nálam az, hogy negyedévente zokszó nélkül, saját költségemen (benzin) vért adok. Mert ez nekem nem üzlet... és teszem már 15 éve.
Elvárnám a másoktól, hogy a maga erőforrásaival ő is támogassa ezt, pld az ingyenjegyekkel... Nem ettől válik nyereségessé a sziget, de jelzésértékű lett volna értékrend szempontjából...
Ja és én sem vagyok jótékonysági intézmény, és nem kellene beskatulyázni azt, hogy csak jótékonysági intézmény adhat önzetlenül még akkor is, ha ebből nincs haszna...
Egy normális társadalomban ezt az érvet (mármint, hogy nem jótékonysági intézmény) nem vennék be az emberek....
Mellesleg a véradás nem jótékonykodás..... Tisztába kellene tenni a fogalmakat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest