Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #909 üzenetére
A gép nálam van (nem az enyém, csak megkértek, hogy valahogy hozzak össze 3-ból 1-t), de nem eredeti táp van hozzá, ezért kellene kiderítenem.
A linkelt leírást megtaláltam Én is, csak abban 3 különböző táp van feltüntetve (65w/90w/120w). Jelenleg egy Akyga táp van itt(ez amúgy működik, le- és kimértem) 19V/4,74A (90W), tehát megegyezik az egyik Asus modellhez adott eredeti táp paramétereivel pontosan.Ami nálam van gép, az fél perc alatt leáll, mert túlmelegszik a CPU(ez ideig be lehet menni a BIOS-ba), 60 fokról indul kapásból és 100 fok felett kikapcsol, a venti pörög próbálja hűteni, 1800RPM-ről indul, aztán 3000RPM fölé is megy, de nem tud mit kezdeni ilyen fokú a melegedéssel.
Hoztak még 2 kiselejtezett ugyanilyen gépet, amikben van alaplap (ugye itt csak CPU csere felejtős), az egyik kuka ránézésre rottyon van az alaplap (meg van repedve, letört RAM foglalat stb), a másik gépben ránézésre ép a deszka (más nem, ki van belezve, repedt a monitor stb).
Kicseréltem az alaplapot erre az épnek látszó alaplapra, de pontosan ugyanazt produkálja, mint az elődje...Most alapvetően 2 lehetőség van:
1. mindkét alaplap/cpu döglött, pont ugyanaz a bajuk
2. 65W-os modell van itt, és nem szeresse a 90W-os tápotAz a baj, hogy ismiknek sincs most valahol elfekvőbe -akár utángyártott- ilyen táp, venni meg nem akarok, mert nem eredetiben is, pont ilyen csatlakozós is 9K-ról indul, eredetiben meg 16K... Ha meg még is az alaplapok szarok, akkor csak a lóvé lett kidobva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest